fredag 29 mars 2013

MARS

1 mars-tradition

1 mars-tradition

tre snygga brudar äter frukost

sjö i dalarna

gammelfarmor

Hejhej bloggen. Det har blivit mars sen jag bloggade sist. Jag och Nika gick över Göta älvbron den första mars, för det är tradition att gå från Hjalmar till skolan den första vårdagen. Vi var väl lite bakis, för det hade varit 112-dagarsfest kvällen innan. Alltså 112 dagar till studenten var det då. OMGOMGOMG. Får ångest. Ja, ni vet.

Sedan en annan kväll hade jag tre snygga brudar hemma, Iris, Caisa och Louise. Vi bakade ljusblå macarons, tittade på Marie Antoinette och drack rosévin. Sedan sov de över och nästa dag åt vi frukost med solsken genom fönstret. De är så lovely.

Gammelfarmor, uppe i Dalarna, är sjuk. Jag, mamma och Kristian åkte därför dit en fredageftermiddag, bodde på hotell och träffade henne på lördagen på sjukhuset. Hon är så söt. Jag hade eget rum på hotellet, vilket var asgrymt. När gammelfarmor fick höra det frågade hon genast vem som skulle få följa med mig upp ikväll då. "En dalmas kanske? hahahh". 94 år och sjuk och har humor. Så rolig. Vi åkte hem på söndagen igen.

Nu har jag precis fått påsklov. Har mest pluggat jättemycket senaste tiden, skrivit färdigt projektarbetet och sådär. Igår, efter skolan åt jag och Iris sushi och sedan gick vi på utställningen "Vi är romer" på stadsmuseet, där Nöjesguiden hade smygläsning och bjöd på vin och öl. Det var trevligt och eftersom vi var bland de femtio första fick vi en jättefin bok!!! Ja, sedan träffade vi Nora och Mio, drack mer vin och jag har idag varit superbakis och legat i min säng.

PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar